top of page
< Back

AFGANISTAN

KokoTeatterin syksyn toisena ensi-iltana nähdään Otava Ensemblen kanssa yhteistuotantona toteutettava Paula Vesalan kirjoitus Afganistan jonka porilainen ryhmä on valmistanut ensi-iltaan taiteellisessa yhteistyössä Sigi Tolo -yhtyeen kanssa. KokoTeatterissa 15.-22.9.2014.

AFGANISTAN

Naton johtama monikansallinen ISAF-kriisinhallintaoperaatio Afganistanissa päättyy nykyisessä muodossaan loppuvuonna 2014. Viime vuosina on käyty kiivasta julkista keskustelua operaation onnistumisesta ja Suomen osuudesta operaatiossa. Onko Suomi ollut sotaa käyvä maa? Onko Suomessa uusia sotaveteraaneja?

Esitys kuvaa henkilötasolla suomalaisten rauhanturvaajien kokemuksia Afganistanissa. Kaikesta tehdystä ja sanotusta jää jälki. Se voi olla kuvia kamerassa tai sanoja haastattelunauhalla, se voi olla konkreettinen sota-arpi tai jotakin, jota on vaikea sanallistaa, muistijälki kehossa ja mielessä.

Esitys yhdistää teatteria, liikkeellistä ilmaisua ja live-musiikkia.

Esityksen kesto: n. 1h 30 min
Ikärajasuositus: 12 vuotiaista ylöspäin


Näytelmä nähdään myöhemmin syksyllä Rakastajat-teatterissa Porissa, ja keväällä 2015 Teatteri Telakalla Tampereella ja TEHDAS Teatterissa Turussa.

bottom of page