top of page
< Back

ALPO AALTOKOSKI COMPANY: SULJETUT OVET

Sooloteoksista koostuvan kuusiosaisen teossarjan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa syksyllä KokoTeatterissa. Suljetut ovet on koreografi Alpo Aaltokosken kuoleman ja luopumisen teemaa käsittelevän teossarjan ensimmäinen osa. KokoTeatterissa 13.10.-1.11.2020.

ALPO AALTOKOSKI COMPANY: SULJETUT OVET

Ensimmäinen osa muodostuu kahdesta itsenäisestä sooloteoksesta, tanssijoina Katja Koukkula ja Jussi Väänänen, musiikista ja äänisuunnittelusta vastaavat kitaristi Joonas Widenius ja äänisuunnittelija Johanna Storm, visuaalisuus on valosuunnittelija Teo Lanervan ja pukusuunnittelija Liisa Pesosen käsialaa. Työryhmän jäsenet tuovat teoksiin oman henkilökohtaisen kokemuksensa luopumisesta.

”Menetykset ovat hyviä kokemuksia. Tiedän, että sitä on vaikea uskoa, mutta menetykset tekevät hyvää. Meidän on opittava menettämään. On ymmärrettävä, että kaiken sen minkä saa, menettää ennemmin tai myöhemmin. (…) Toisinaan menetykset ovat pieniä, toisinaan suuria, mutta jos totut ymmärtämään niitä, kohtaamaan ne, oivallat lopulta, ettei menetyksiä sellaisenaan ole olemassakaan. Jokaisesta menetyksestä saa jotakin.” – Albert Espinosa

Kesto n. 50min.

bottom of page