top of page
< Back

DON HAMLET

Perhe on pahin ja mafiaperhe sitäkin hirveämpi. Verenkarvaisen bisneksen teon lomassa kukoistavat niin uskollisuus kuin petturuuskin, eikä ystävyyden ja vihan välillä ole kuin stiletin piirtämä ohut viiva. Don Hamlet on Ari Wahlstenin sovittama ja ohjaama tulkinta William Shakespearen epäilemättä kuuluisimmasta näytelmästä. KokoTeatterissa 1.10.-27.11.2010.

DON HAMLET

Klassikko on restauroitu mafiaperinteitä mukailevaksi mustaksi komediaksi, jossa runous saa väistyä kovaksikeitetymmän ilmaisun tieltä. Luvassa on poskettomin tragedia miesmuistiin! Tervetuloa nauttimaan shakespearelaisesta herkusta coppolalaisilla mausteilla ja muhevalla kokolaisella täytteellä. Tarjous, josta et voi kieltäytyä!


Kritiikeistä:

“KokoTeatterin klassikkotulkinnan ensi-iltaa seuraa kasvavan epäluulon vallassa. Lopulta se on uskottava: rosoisen avantgardistisella näyttämöllä tehdään draamaa ilmeisen tosissaan.” “Näyttelijäryhmä pitää kiinni valitusta tyylilajista niin varmalla otteella, että katsojankin on uskottava yhteiseen päämäärään.” – Lauri Meri, HS 3.10. 2010

bottom of page