top of page
< Back

HOTELLI UNOHDUS JA SECOND HAND SHOP

Tanssiteokset Hotelli Unohdus ja Second Hand Shop esitettiin samassa kaden teoksen illassa. Tuotannot valmistettiin KokoTeatterin ja työryhmien yhteistuotantona. KokoTeatterissa 8.12.2006.

HOTELLI UNOHDUS JA SECOND HAND SHOP

Hotelli Unohdus

Työryhmä:
Koreografia ja sovitus (tekstiosuudet Pentti Saarikoski, Lassi Nummi) Heidi Masalin
Esiintyjät Satu Elovaara, Lilja Lehmuskallio, Satu Rekola
Näyttelijät nauhalla Satu Elovaara, Meeri Käppi
Valo- ja äänisuunnittelu Tomi Suovankoski
Tekniikka Joakim Niinivirta, Heidi Masalin
Valokuvat ja graafinen suunnittelu Netta Norro
Tuottaja Isabel González


Second Hand Shop

Kierrätämme jätteitä, vaatteita ja materiaa, mutta emmekö myös kierrätä ajatuksia, asenteita ja ideoita? Onko minulla jotakin sellaista, mitä muilla ei ole? Vai onko minulla vain toiset ihmiset, jotka kulkevat lävitseni jättäen jälkiä, ajatuksia ja toimintatapoja – jotka muuntuvat omikseni?

Teokseen on kerätty suomalaisilta koreografeilta heidän omia liikkeitään kierrätettäviksi. Liikkeet muuntuivat työprosessin aikana osaksi teosta. Visualisoinnissa on kierrätetty luonnon valoa ja keinovaloa, joka on tallennettu teosta varten Nuuksiossa, Helsingissä, Kautokeinossa, Barcelonassa, Avignonissa, Mexico Cityssä, Caracasissa ja Kotalan kylässä. Myös kaikki teoksessa käytetty lavastus- ja puvustusmateriaali ovat kierrätettyjä tai sellaiseksi kelpaavia.

Työryhmä:
Koreografia Virva Talonen
Esiintyjät Sofia Karlsson, Esete Sutinen, Vera Tegelman
Valosuunnittelu ja videot Matti Jykylä
Tekniikka Matti Jykylä, Virva Talonen
Valokuvat ja graafinen suunnittelu Netta Norro
Tuottaja Isabel GonzálezKritiikkejä:

“… Koreografit Virva Talonen ja Heidi Masalin on syytä panna merkille. Kumpikin luo Koko-teatterin näyttämölle aivan omannäköisensä maailman raikkaine ideoineen. Molempien teoksissa tärkeitä ovat esiintyjät ja heidän persoonansa. Tuntuu, että tanssijoihin on puhallettu aivan erityistä henkeä, niin suvereenisti he ottavat tilan haltuunsa…” Juuri mikään ei ole ihan omaa Virva Talosen Second Hand Shop pöyhii kierrätysfilosofiaa Anni Valtonen, HS, Julkaistu 4.12.2006

bottom of page