top of page
< Back

IMPROVISOIDUT PIKKUJOULUT RISKIRYHMÄN TAPAAN

5-vuotisjuhlavuottaan viettävän Riskiryhmän Pikkujouluspesiaalissa on luvassa röhönaurattavia sketsejä, herkkiä tunteita, loistavia musiikkinumeroita – kaikki on improvisoitua! Puuro mielessä, kuka pääsee mistelin alle ja mistä manteli löytyykään? KokoTeatterissa 30.11.2013.

IMPROVISOIDUT PIKKUJOULUT RISKIRYHMÄN TAPAAN

Riskiryhmä edustaa suomalaisten näyttelijöiden nuorta parhaimmistoa. Neljäntoista näyttelijän ja kolmen muusikon kollektiivi tutkii improvisaatioteatterin mahdollisuuksia.
Improvisoidulla esityksellä ei ole käsikirjoitusta vaan sen sisältö syntyy tässä hetkessä. Riskiryhmän esitykset ovat aina uniikkeja ja täynnä yllätyksiä
Esityksissä yleisö saa vaikuttaa tapahtumien kulkuun antamalla kohtauksille ja musiikkinumeroille aiheita, tapahtumapaikkoja, rajoitteita ja mitä milloinkin. Näin esitys muotoutuu aina katsojiensa näköiseksi kokonaisuudeksi.

Ilta KokoTeatterilla on lähtölaukaus Riskiryhmän ja KokoTeatterin yhteistyölle, joka jatkuu vuonna 2014 tammikuusta toukokuuhun. Aina kuukauden viimeisenä maanantaina on luvassa kauan odotettu Riskiryhmän oma improklubi.

Esitys toteutetaan Riskiryhmän ja KokoTeatterin yhteistuotantona.

bottom of page