top of page
< Back

PRINSSI JOKA KATSOI MUSTAAN LÄHTEESEEN

Taiteen Sulattamon syksyllä 2015 ensi-iltaan valmistamaa lastennäytelmää esitetään kuusi kertaa lisää KokoTeatterissa 19.-26.1.2016.

PRINSSI JOKA KATSOI MUSTAAN LÄHTEESEEN

Satunäytelmässä “Prinssi joka katsoi mustaan lähteeseen” sadun prinssi joutuu psykoosiin. Hän eristäytyy ja alkaa puhua käsittämätöntä kieltä. Kuningas ja kuningatar ovat ymmällään, sielunlääkärin seerumikaan ei tuo helpotusta tilanteeseen. Miten käy kuninkaallisten häiden, miten käy koko valtakunnan? Kaikki näyttää menevän pieleen, kunnes keittiöpiika saa idean…

Loppujen lopuksi kyse on välittämisestä. On tärkeää, että sadun prinssikin saa olla oma itsensä.

Näytelmä sopii sekä lapsille 6+ että aikuisille.


Taiteen Sulattamo on yhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää taiteen ammattilaisten ja erityisryhmien voimat yhteisissä taideprojekteissa.

Sulattamon kautta aivan uudet ihmiset voivat päästä tekemään taidetta: esiintyä teatterin näyttämöllä, saada katsojia kuvilleen, lukijoita runoilleen tai kuuntelijoita musiikilleen.

Sulattamon toiminta tähtää osallistujien mielen hyvinvoinnin ja elämänhallinnan taitojen lisäämiseen taiteellisen ilmaisun ja osallisuuden kautta. Taiteilijoille Sulattamo tarjoaa mahdollisuuden olla mukana yhteiskunnallisesti merkittävässä toiminnassa. Sulattamon taide puhuttelee ihmisiä ja pyrkii lisäämään ymmärrystä elämän moninaisuutta kohtaan.

bottom of page