top of page
< Back

TIMO TUOMINEN: TOIVECHANSONKONSERTTI

KokoTeatterissa 26.9.-27.10.2020.

TIMO TUOMINEN: TOIVECHANSONKONSERTTI

Kirje katsojille:

Vuodesta 2011 olen hääräillyt näiden chansoneiden kanssa. Silloin ensi-iltansa sai ”Timo Tuominen avec Jacques Brel”, vuonna 2013 ”…encore Brel” ja 2017 ”…Brel final”. Käännöksiä näihin Brel –helmiin olen tehnyt reilut 60 ja näitä on nähty Kansallisteatterin lisäksi siellä täällä.

Juolahtipa sitten mieleen että mitäs jos pitäisi toivechanson-illan? Sellaista en ole, ainakaan itse, koskaan nähnyt. Yleisö saisi sitten listalta pyydellä mitä haluaa ja mahdollisimman monet toiveista pyrkisimme muusikoiden kanssa täyttämään. Illan dramaturgia, kesto ja oikeastaan kaikki olisi korkeammassa (eli yleisön) kädessä.

Sehän osoittautuikin sitten aivan loistavaksi ideaksi. ”Konsertit” olivat ennustamattomuudessaan aivan erilaisia, mutta hillittömän hauskoja kaikki. Lavaklubin intiimi läheisyys tarjosi vuorovaikutteiselle tapahtumalle aivan erinomaiset puitteet.

Esitystä on kyselty uudelleen, paljon, ja niinpä päätinkin pitää uuden illan keväällä -20. Tässä on kuitenkin ollut niin kaikenlaista että suunnitelmat meni uusiksi ja Lavaklubikin remontin takia kiinni.
Olenkin erittäin onnellinen että nyt minulla on mahdollisuus antaa herrojen, muusikoiden, kanssa tämä ilta KokoTeatterin korkeatasoisessa ja intiimissä tilassa.

Illan listalta löytyy ”Encore”, ”Final” ja osin ”Avec Jacques Brel” –esitysten laulut, ja kanssani lavalta paksuine nuottikansioineen ilmiömäiset:

bottom of page