top of page
< Back

VIERAILU: MPM PRESENTS… “THE PENGUIN GOES KOKO”

Helsinkiläinen Macaroni Penguin Music tuo ensikertaa uuden musiikin showcase tapahtumansa KokoTeatterin tunnelmalliseen ympäristöön jatkona Dubrovnikissa pidetyille iltamille. KokoTeatterissa 8.11.2014.

VIERAILU: MPM PRESENTS… “THE PENGUIN GOES KOKO”

Macaroni Penguin Music on perustettu vuonna 2013. Se järjestää laadukkaita keikkoja ja julkaisee uutta materiaalia niin Suomesta kuin Euroopasta. MPM pitää hyvää huolta yhtyeistään, ja sen suosio on kasvanut ja maine kiirinyt vuoden 2014 aikana.

Mojo Waves on ensimmäisiä MPM:lle vuonna 2013 tulleita bändejä. Sen energinen liveshow ja loistava keskinäinen yhteistyö ovat tehneet siitä yhden Helsingin suosituimmista bändeistä. Mojo Waves julkaisee uuden albumin ensi vuoden helmikuussa. Samalla yhtye lähtee kiertueelle Isoon-Britanniaan.

Myös the Dates on ollut suosittu livebändi, joka on soittanut Hard Rock Cafessa usein. The Dates pitää yleisön mielenkiinnon yllä yhdistelemällä covereita ja omaa materiaaliaan.

Salla Smith on esiintynyt Helsingissä säännöllisesti. Heidän omaperäinen kansanmusiikkirockinsa on hurmannut live-yleisön täysin.

Prank Asylum on livekeikkojen ensikertalainen. Tämä akustinen ja musiikillisesti mestarillinen duo ei unohda huumoria – eikä saksofonia.

bottom of page