top of page

Thu, 23 Jan

|

Helsinki

ENTRANET HELSINKI FESTIVAL @ KOKO JAZZ CLUB 23.-24.1.2014

Uutta pohjoismaista jazzia ja improvisoitua musiikkia esittävä muusikkovetoinen EntraNet-festivaali tuo tammikuussa Koko Jazz Clubille viisi mielenkiintoista yhtyettä Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
ENTRANET HELSINKI FESTIVAL @ KOKO JAZZ CLUB 23.-24.1.2014
ENTRANET HELSINKI FESTIVAL @ KOKO JAZZ CLUB 23.-24.1.2014

Paikka & aika

23 Jan 2014, 21:00 – 24 Jan 2014, 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Neljä jazzmuusikkokollektiivia, suomalainen Fiasko Records, ruotsalaiset Göteborg Artist Center ja Kopasetic sekä tanskalainen ILK ovat perustaneet uuden pohjoismaisen EntraNet -yhteistyöverkoston, jonka toiminnan ytimenä on tuottaa taiteellisesti korkealuokkaisia konsertteja. Vuonna 2013 festivaali on järjestetty Malmössä ja Göteborgissa, tammikuussa vuorossa on Helsinki ja helmikuussa Kööpenhamina.

Kaksipäiväiselle EntraNet Helsinki-festivaalille Koko Jazz Clubille saapuu Ruotsista akustista ja elektronista sointia yhdistävä göteborgilaistrio Soundance sekä saksofonisti Cennet Jönssonin kvartetti Malmöstä. Tanskasta tulee kriitikoiden ylistämä Simon Toldam Trio ja ilmiömäinen soolosaksofonisti Laura Toxværd. Suomea edustaa debyyttikonsertissaan basisti Uffe Krokforsin uusi kvartetti. 

Entranet-hanketta tukevat: Kulturkontakt Nord, Svensk-finska samarbetsfonden, Nordisk Kulturfond, Västra Götalandsregionen ja Musik i Skåne.

EntraNet Helsinki Festival @ Koko Jazz Club, Hämeentie 3, Helsinki 

Torstai 23. tammikuuta klo 20.00 (soittoaika klo 21) 

Kaksi konserttia samassa illassa: 

Soundance (SE): Staffan Svensson – trumpetti ja elektroniikka, Thomas Gustafson – saksofonit ja elektroniikka, Chris Montgomery – rummut. 

Lisätietoa artistista!

Cennet Jönsson Quartet (SE): Cennet Jönsson – saksofonit, Krister Johnsson – kitara, Mattias Hjorth – kontrabasso, Peter Nilsson – rummut. 

Lisätietoa artistista!

Perjantai 24. tammikuuta klo 20.00 (soittoaika klo 21) 

Kolme konserttia samassa illassa: 

Ulf Krokfors Quartet (FI): Sonny Heinilä – saksofoni, Iro Haarla – piano, Mika Kallio – rummut, Ulf Krokfors – kontrabasso ja sävellykset. 

Lisätietoja artistista! 

Laura Toxværd (DK) – alttosaksofoni. 

Lisätietoa artistista! 

Simon Toldam Trio (DK): Simon Toldam – piano, Nils Davidsen – kontrabasso, Knut Finsrud – rummut. 

Lisätietoa artistista!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page