top of page

pe 10. marrask.

|

Spa Hotel Runni

Henri Mäntylä Trio @ Spa Hotel Runni

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille! Illallinen klo 18. Konsertti klo 20. Henri Mäntylän johdolla. Illallistarjoukset ja tiedustelut: myyntipalvelu@spahotelrunni.fi / 017 768751.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Henri Mäntylä Trio @ Spa Hotel Runni
Henri Mäntylä Trio @ Spa Hotel Runni

Paikka & aika

10. marrask. 2023 klo 18.00

Spa Hotel Runni, Runnintie 407, 74595 Runni, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille! 

10.11.2023

Jazz konsertti Henri Mäntylä Trio

Fine Dine klo 18.00

Konsertti 20.00

Illallistarjoukset ja tiedustelut: myyntipalvelu@spahotelrunni.fi / 017 768751

Fine Dine & Live Jazz @ Spa Hotel Runni tarjoaa nimensä mukaisesti tarjoaa upeita makuelämyksiä tunnelmallisen livejazzin parissa. 

Pianisti Henri Mäntylän perinnetietoinen ilmaisu on tehnyt hänestä yhden työllistetyimmistä pianisteistamme. Luvassa vauhdikas ja svengaava ilta huippukokoonpanolla!

Henri Mäntylä, piano

Filemon Von Numers, kontrabasso

Sami Leponiemi, saksofoni 

Illallistarjoukset ja tiedustelut: myyntipalvelu@spahotelrunni.fi / 017 768751

---

Spa Hotel Runnin ja Koko Jazz Club Iisalmen yhteistyössä JAZZ & FINE DINE iltamat 2023

Jazz musiikin ja hyvän ruoan ystävä! Tule viettämään ikimuistoinen ilta Spa Hotel Runnille, kun yhdistämme jazzin herkulliseen fine dine -illalliseen.

Nauti kiehtovista jazz-sävelmistä, kun tunnetut jazzmuusikot nostavat tunnelman kattoon. Rentoudu ja anna musiikin viedä sinut mukaansa samalla kun tarjoamme sinulle makunystyröitä hivelevän fine dine -kokemuksen.

Meidän keittiö mestarimme loihtivat pöydällesi makuelämyksiä, jotka sulattavat suusi ja ravitsevat sielusi. Kunkin annoksen taustalla on huolella valitut raaka-aineet, jotka yhdistämme luovalla tavalla herättääksemme aistejasi eloon.

Tämä ainutlaatuinen jazz ja fine dine -ilta tarjoaa täydellisen yhdistelmän taiteesta, musiikista ja gastronomiasta. Anna meidän huolehtia sinusta ja vietä unohtumaton ilta täynnä herkkuja ja musiikin taikaa.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä tällaista elämyksellistä iltaa ei kannata jättää väliin. Tervetuloa nauttimaan jazzin ja hienon ruoan lumoavasta liitosta, jonka jälkeen et enää katso illallisia samoin silmin!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page