top of page

pe 08. syysk.

|

Spa Hotel Runni

Iiro Rantala Trio @ Spa Hotel Runni

Kotoinen virtuoosimme ja armoton jutun iskijä Iiro Rantala saapuu Runnille trionsa kanssa! Ennakkoon tilattuna herkullinen 5 ruokalajin jazz menu ja konsertti vain 70€. Ennakkotilaukset: myyntipalvelu@spahotelrunni.fi. Tämä konsertti on toteutettu osana SKR Jazz Soi Ylä-Savossa! -hanketta.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iiro Rantala Trio @ Spa Hotel Runni
Iiro Rantala Trio @ Spa Hotel Runni

Paikka & aika

08. syysk. 2023 klo 18.00 – 22.00

Spa Hotel Runni, Runnintie 407, 74595 Runni, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille! 

Tämä konsertti on toteutettu osana SKR Jazz Soi Ylä-Savossa! -hanketta.

8.9.2023 

Fine Dine klo 18

Konsertti klo 20

Tasting menu ja lippu 70 € / hlö ennakkoon tilattuna (norm.75,80 €)

ENNAKKOON TILATTUNA HERKULLINEN 5 RUOKALAJIN JAZZ MENU JA LIPPU vain 70 € / henkilö.

Ennakkotilaukset ➡ myyntipalvelu@spahotelrunni.fi

Fine Dine & Live Jazz @ Spa Hotel Runni tarjoaa nimensä mukaisesti tarjoaa upeita makuelämyksiä tunnelmallisen livejazzin parissa. 

Kotoinen virtuoosimme ja armoton jutun iskijä Iiro Rantala saapuu Runnille trionsa kanssa! Suomen kuplivin Iiro Rantala Trio soittaa 1980-luvun jazzhelmiä. Eikä siinä kaikki! Keikan toisella puoliajalla kuullaan Iiro Rantala uusia triosävellyksiä.

Iiro Rantala, piano

Timo Hirvonen, basso

Severi Sorjonen, rummut

---

Spa Hotel Runnin ja Koko Jazz Club Iisalmen yhteistyössä JAZZ & FINE DINE iltamat 2023

Jazz musiikin ja hyvän ruoan ystävä! Tule viettämään ikimuistoinen ilta Spa Hotel Runnille, kun yhdistämme jazzin herkulliseen fine dine -illalliseen.

Nauti kiehtovista jazz-sävelmistä, kun tunnetut jazzmuusikot nostavat tunnelman kattoon. Rentoudu ja anna musiikin viedä sinut mukaansa samalla kun tarjoamme sinulle makunystyröitä hivelevän fine dine -kokemuksen.

Meidän keittiömestarimme loihtivat pöydällesi makuelämyksiä, jotka sulattavat suusi ja ravitsevat sielusi. Kunkin annoksen taustalla on huolella valitut raaka-aineet, jotka yhdistämme luovalla tavalla herättääksemme aistejasi eloon.

Tämä ainutlaatuinen jazz ja fine dine -ilta tarjoaa täydellisen yhdistelmän taiteesta, musiikista ja gastronomiasta. Anna meidän huolehtia sinusta ja vietä unohtumaton ilta täynnä herkkuja ja musiikin taikaa.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä tällaista elämyksellistä iltaa ei kannata jättää väliin. Tervetuloa nauttimaan jazzin ja hienon ruoan lumoavasta liitosta, jonka jälkeen et enää katso illallisia samoin silmin!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page