top of page

la 30. heinäk.

|

Bistro Maku

Iisalmi Jazz Festival / Bistro Maku Festarijamit! (Host Eero Koivistoinen & Bobert Nordmark)

Festarit ei ole festarit ilman jameja! Kaupungin Ravintolaskenen uusin tulokas on näkemyksellä ja kokemuksella luotu Bistro Maku, joka ottaa paikkansa festivaali-iltojen keskiönä. Bisto Makun jameja isännöivät lauantaina johtavat modernin jazzin solistit Robert Nordmark (SWE) ja Eero Koivistoinen.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iisalmi Jazz Festival / Bistro Maku Festarijamit! (Host Eero Koivistoinen & Bobert Nordmark)
Iisalmi Jazz Festival / Bistro Maku Festarijamit! (Host Eero Koivistoinen & Bobert Nordmark)

Paikka & aika

30. heinäk. 2022 klo 22.00

Bistro Maku, Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi

Tietoa tapahtumasta

Festarit ei ole festarit ilman jameja!

Kaupungin Ravintolaskenen uusin tulokas on näkemyksellä ja kokemuksella luotu Bistro Maku, joka ottaa paikkansa festivaali-iltojen keskiönä. Luvassa tulikuumaa toimintaa Makun lavalla kaikkien festivaaliartistien toimesta. Bisto Makun jameja isännöivät lauantaina 30.7. johtavat modernin jazzin solistit Robert Nordmark (SWE) ja Eero Koivistoinen.

Ruotsalainen saksofonisti Robert Nordmark on Euroopan johtavia modernin jazzin solisteja. Luvassa illan aikana Robert Nordmarkin tuhtia tenorisoundia. Eero Koivistoinen on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista suomalaisista jazzmuusikoista ja saksofonisteista. Hän on tunnettu monipuolisuudestaan ja luovuudestaan.

Lisätietoja: Bistro Maku / Bistromaku.fi / 050 3476595

----

Iisalmi Jazz Festival tulee jälleen 27.7.-3.8.2022

Iisalmi on muodostunut tärkeäksi konserttikaupungiksi suomalaisille jazzmuusikoille. Paikalliset konserttikävijät sekä yrityskumppanit ovat vaikuttaneet tähän suuresti mutkattomalla asenteellaan kohti uutta musiikkia ja aluetta elävöittäviä tapahtumia. Iisalmi Jazz Festival järjestetään nyt jo kolmannen kerran 27.7.–3.8.2022 – tällä kertaa kesätunnelmissa. Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page