top of page

Sat, 30 Jul

|

Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä

Iisalmi Jazz Festival / Chico Pinheiro Quartet

Iisalmen Kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Grammy-ehdokas Pinheiron hurjaa live-virettä on mahdollisuus päästä todistamaan loistavan bändin seurassa Iisalmi Jazz Festivaleilla lauantaina 30.7. Osta kolmen konsertin lauantaipassi hintaan 50€.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iisalmi Jazz Festival / Chico Pinheiro Quartet
Iisalmi Jazz Festival / Chico Pinheiro Quartet

Paikka & aika

30 Jul 2022, 18:00

Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput: Iisalmen Kulttuurikeskus 

Liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa

Chico Pinheiro oli Grammy-ehdokkaana kategoriassa “The Best Latin Jazz Album” julkaisullaan “City Of Dreams”. Pinheiron hurjaa live-virettä on mahdollisuus päästä todistamaan loistavan bändin seurassa Iisalmi Jazz Festivaleilla.

Ohjelmistossa on Pinheiron tuoreimpien julkaisujen materiaalia sekä brasilialaisen musiikin helmiä. Sensitiivinen Pinheiro on myös upea vokalisti, ja hänen taitonsa ovat noteeranneet samalla lavalla monet jazzin legendat, kuten Herbie Hancock. Iisalmi Jazz Festivalin superlauantaina on mahdollisuus asettua jazzin huippujen mukaan Eino Säisä -salin loistavassa akustiikassa.

Iisalmi Jazz Festivalilla Pinheiro esiintyy suomalaisten kollegojensa seurassa. Rummuissa kuullaan Jussi Lehtosta, bassossa Timo Hirvonen ja koskettimien takana Viron superlahjakkuus, pianisti Holger Marjamaa!

Chico Pinheiro, kitara  

Holger Marjamaa, piano  

Timo Hirvonen, basso  

Jussi Lehtonen, rummut

Liput: Iisalmen Kulttuurikeskus 

Liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa

Lauantain 30.7. kolmeen Kulttuurikeskuksen konserttiin on myynnissä nyt lauantaipassi, jolla pääsee nauttimaan kaikki lauantaipäivän konsertit. Lauantaipassi 50€. Lauantaina Iisalmen Kulttuurikeskuksessa nähdään kolme huikeaa konserttia:

 18:00 Chico Pinheiro Quartet (Bra) 

 19:30 Iiro Rantala (FIN) 

 21:00 Riitta Paakki / Rick Margitza Quartet (USA) 

----

Iisalmi Jazz Festival tulee jälleen 27.7.-3.8.2022

Iisalmi on muodostunut tärkeäksi konserttikaupungiksi suomalaisille jazzmuusikoille. Paikalliset konserttikävijät sekä yrityskumppanit ovat vaikuttaneet tähän suuresti mutkattomalla asenteellaan kohti uutta musiikkia ja aluetta elävöittäviä tapahtumia. Iisalmi Jazz Festival järjestetään nyt jo kolmannen kerran 27.7.–3.8.2022 – tällä kertaa kesätunnelmissa. Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page