top of page

la 06. elok.

|

Mähösen musiikkikauppa

Iisalmi Jazz Festival jälkilöylyt / Varre Vartiainen Trio + Helevä

Mähösen musiikkikauppa, Ulmalantie 20. Varre Vartiaisen monipuolisuus soittajana ja rokkaava asenne ovat luoneet pohjan uralle, jossa yhdistyvät harvinaisella tavalla työskentely rock- ja jazzmusiikin kentillä. Jälkilöylyt vietetään 6.8. Liput ovelta 20€. Lisätiedot: Mähösen Musiikkikauppa.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iisalmi Jazz Festival jälkilöylyt / Varre Vartiainen Trio + Helevä
Iisalmi Jazz Festival jälkilöylyt / Varre Vartiainen Trio + Helevä

Paikka & aika

06. elok. 2022 klo 20.00

Mähösen musiikkikauppa, Ulmalantie 20, 74510 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Mähösen musiikkikauppa

Iisalmi Jazz Festivalin jälkilöylyt 6.8. klo 20:00

Konsertti on osa Mähösen Musiikkikaupan Korvat Hörölle - ulkoilmatapahtumaa, jota vietetään 6.8. klo 14 alkaen. Kyseessä on koko perheen tapahtuma. Myynnissä kahvia ja pullaa. Liput ovelta 20€. Lisätiedot: Mähösen Musiikkikauppa / 0400 965 333.

”Jazz Guitar - Rock Attitude!” Slogan kuvaa Varre Vartiaisen räiskyvää persoonaa ja kitarismia. Monipuolisuus soittajana ja rokkaava asenne ovat luoneet pohjan uralle, jossa yhdistyvät harvinaisella tavalla työskentely rock- ja jazzmusiikin kentillä. Vartiaisen keväällä julkaistu albumi Almost Standards painottuu tyyliltään perinteisempään jazzilmaisuun.

Mikko Helevä on 90-luvun loppupuolelta alkaen ollut kotimaisen jazzin urkuspesialisti. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian taiteilijakoulutuksen tohtorintutkinnossa Mikko Helevä on selvittänyt urkurin asemaa jazzyhtyeessä.

Iisalmi Jazz Festival jälkilöylyt vietetään 6.8.2022.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page