top of page

ti 02. elok.

|

Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä

Iisalmi Jazz Festival / Robben Ford Band / Warm Up Timo Kämäräinen Solo

Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford. Konsertin Warm Up -esiintyjänä Iisalmen oma Timo Kämäräinen Solo. Iisalmi Jazz Festivalia vietetään 27.7.-3.8.2022.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iisalmi Jazz Festival / Robben Ford Band / Warm Up Timo Kämäräinen Solo
Iisalmi Jazz Festival / Robben Ford Band / Warm Up Timo Kämäräinen Solo

Paikka & aika

02. elok. 2022 klo 19.00

Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput: Iisalmen Kulttuurikeskus

Liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa

Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford.

Konsertin Warm Up -esiintyjänä Iisalmen oma Timo Kämäräinen Solo 30min. 

Grammy ehdokkuuden vuonna 1988 saanut superblueshitti Talk To Your Daughter siivitti Robbenin globaalille kiertoradalle. Nyt jo vanhempi valtiomies Ford on elämänsä parhaassa soitto - ja laulukunnossa, ja luvassa on huilea kattaus bluesin ystäville! 

Fordin ura hakee vertaistaan kitaristien joukossa, häntä on kuultu Beatles-yhtyeen George Harrisonin soolokiertueella, Joni Mitchellin yhtyeessä sekä kaiken siunaavassa Miles Davisin kokoonpanossa. Robbenilla riittää tarinoita oman uransa varrelta. Hän muun muassa esitteli alun perin sähköbasisti Jaco Pastoriuksen Joni Mitchellille. Robben on ollut esikuvana myös kotoiselle supertähdellemme kitaristi Teemu Viinikaiselle.

Nyt Eino Säisä-salin loistavan akustiikan turvin on onni päästä kuulemaan yhtä maailman kovimmista blues-artisteista. Kitaristi Robben Ford, joka on myös loistava laulaja vuodattaa kitarallaan tunteet pintaan loistavan bändin seurassa. Gospelista ja bluesilmaisusta pianoon hönkää tuo loistava Holger Marjamaa, rummuissa Jussi Lehtonen ja bassossa oman kylän Timo Hirvonen.  Robben Ford (USA), kitara, laulu  Holger Marjamaa, piano Timo Hirvonen, basso Jussi Lehtonen, rummut

Kitaristi, laulaja, lauluntekijä ja tuottaja Timo Kämäräinen on vaikuttanut suurimpien suomalaisten artistien taustalla ja levyttänyt useampia omia pitkäsoittoja. Hänen omissa yhtyeissään on vahva jazzrockin ote. Tänä kesänä Iisalmi Jazz Festivalilla Kämäräinen esiintyy kitaralegenda Robben Fordin Warm Up -esiintyjänä. 

Robben Ford (USA), kitara, laulu   Holger Marjamaa, piano Timo Hirvonen, basso Jussi Lehtonen, rummut

Liput: Iisalmen Kulttuurikeskus 

Liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa

----

Iisalmi Jazz Festival tulee jälleen 27.7.-3.8.2022

Iisalmi on muodostunut tärkeäksi konserttikaupungiksi suomalaisille jazzmuusikoille. Paikalliset konserttikävijät sekä yrityskumppanit ovat vaikuttaneet tähän suuresti mutkattomalla asenteellaan kohti uutta musiikkia ja aluetta elävöittäviä tapahtumia. Iisalmi Jazz Festival järjestetään nyt jo kolmannen kerran 27.7.–3.8.2022 – tällä kertaa kesätunnelmissa. Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page