top of page

la 30. heinäk.

|

Iisalmen Kulttuurikeskus

Iisalmi Jazz Festival / The Best of Iiro!

Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi. Iisalmen Kulttuurikeskus. Iisalmi Jazz Festivalin yllätyskiinnitys on pianisti Iiro Rantala. Kotoinen virtuoosimme ja armoton jutun iskijä tulee räjäyttämään pankin Eino Säisä-salissa ohjelmistollaan The Best of Iiro! Osta kolmen konsertin lauantaipassi 50€.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iisalmi Jazz Festival / The Best of Iiro!
Iisalmi Jazz Festival / The Best of Iiro!

Paikka & aika

30. heinäk. 2022 klo 19.30

Iisalmen Kulttuurikeskus, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi

Tietoa tapahtumasta

Liput: Iisalmen Kulttuurikeskus

Liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa

Huom! Konsertti alkaa klo 19:30

Iisalmi Jazz Festivalin viime hetken yllätyskiinnitys on pianisti Iiro Rantala! Kotoinen virtuoosimme  ja armoton jutun iskijä tulee räjäyttämään pankin Eino Säisä-salissa ohjelmistollaan The Best of Iiro!   Konserttiin on tultu nauttimaan, joten liirumlaarumit sikseen, Hyvät Naiset ja Herrat: Iiro Rantala!

Liput: Iisalmen Kulttuurikeskus

Liput ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa

Lauantain 30.7. kolmeen Kulttuurikeskuksen konserttiin on myynnissä nyt lauantaipassi, jolla pääsee nauttimaan kaikki lauantaipäivän konsertit. Lauantaipassi 50€. Lauantaina Iisalmen Kulttuurikeskuksessa nähdään kolme huikeaa konserttia:

18:00 Chico Pinheiro Quartet (Bra)

19:30 Iiro Rantala (FIN)

21:00 Riitta Paakki / Rick Margitza Quartet (USA)

----

Iisalmi Jazz Festival tulee jälleen 27.7.-3.8.2022

Iisalmi on muodostunut tärkeäksi konserttikaupungiksi suomalaisille jazzmuusikoille. Paikalliset konserttikävijät sekä yrityskumppanit ovat vaikuttaneet tähän suuresti mutkattomalla asenteellaan kohti uutta musiikkia ja aluetta elävöittäviä tapahtumia. Iisalmi Jazz Festival järjestetään nyt jo kolmannen kerran 27.7.–3.8.2022 – tällä kertaa kesätunnelmissa. Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page