top of page

la 29. jouluk.

|

Iisalmi

IISALMI JAZZ FESTIVAL WARM UP JAM

Lavalla lauantaina 29.12.2018: Pope Puolitaival, saksofoni Mikael Jakobson, piano Timo Hirvonen, basso Aleksi Heinola, rummut Cinquantesix alias Paavo Veijalainen, DJ set

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
IISALMI JAZZ FESTIVAL WARM UP JAM
IISALMI JAZZ FESTIVAL WARM UP JAM

Paikka & aika

29. jouluk. 2018 klo 19.00

Iisalmi, Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kulunut vuosi on ollut täynnä hienoja tapahtumia. Muusikoiden kohtaamisia lavalla, hyviä keskusteluja asiakkaiden kanssa, uusia ideoita ja paljon koskettavaa musiikkia!

Suomi-palkinto lämmitti pientä, mutta sitäkin sitkeämpää operatiivista ryhmäämme. Tunnustukset ovat tärkeitä, otamme tämän tunnustuksen ylpeänä ja nöyrin mielin vastaan. 

 Klubin perustajajäsen Jussi Lehtonen palkittiin Yrjö-palkinnolla, tästä lämpimät onnittelut upealle taiteilijalle!

Vuonna 2018 teimme lyhytelokuvan nimeltä Ylä-Savo. Prosessi oli opettavainen, mutta ennen kaikkea hauska! Elokuvan teon  myötä suhteet Japaniin vahvistuivat huomattavasti. Tästä lisää vuonna 2019.

Tulevan vuoden supervierailuihin kuuluvat mm. Jonathan Kreisberg Quartet, Blicher/Hemmer/Gadd-vierailu ja Frank McComb. 

Jukkis Uotila käynnistää jazzvuoden svengihirmujen Aleksi Heinola / Daniel Franck kera.

Mutta sitä ennen päätetään vuosi 2018 setillisellä sointuvaihdoksia: tapahtumalla herätellään Iisalmi Jazz Festivalia, jonka hotelli- ja lippupaketit ovat nyt myynnissä.

Mukana menossa myös nuorta voimaa: Cinquantsix alias Paavo Veijalainen tarjoilee taidetta DJ-setissään. ”Channeling the virtues of extacy and agony in his own work, Cinquantesix will play a set of groovy, clement tracks in an attempt to counter the cold night of the city.”

Check it out!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page