top of page

Thu, 28 Jul

|

Kiuruvesi, Ravintola Peltohovi

IJF: Ravintola Peltohovi Super Blues Night!

Ravintola Peltohovi, Asematie 9. Torstai on Kiuruvesi-Päivä! Samalla lipulla klo 18 alkaen kaksi maailmanluokan konserttia ja superjamit. Tervetuloa heinäkuun kuumimpaan livevetoon Ravintola Peltohoviin! Liput: Hotelli Peltohovi / Lippu.fi. Showtime klo 19. Ovet klo 18.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
IJF: Ravintola Peltohovi Super Blues Night!
IJF: Ravintola Peltohovi Super Blues Night!

Paikka & aika

28 Jul 2022, 18:00

Kiuruvesi, Ravintola Peltohovi, Asematie 9, 74700 Kiuruvesi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Torstai on Kiuruvesi-Päivä! 

Maailmanluokan Blueskitarismia säestävät New Yorkin jazzklubiskenen parhaimmat muusikot!

Liput: Hotelli Peltohovi / Lippu.fi

Kaksi konserttia yhden illan aikana samalla lipulla.

Ovet aukeavat klo 18, konsertit alkavat klo 19 alkaen. 

Rumpali Joe Peri (USA) on esiintynyt maailman kovimmissa kehissä,  muun muassa laulajalegenda Tony Bennettin ja popin supertähti Lady Gagan yhtyeissä. Virtuoottinen Peri sekä hänen puolisonsa kontrabasisti Kaisa Mäensivu ovat New Yorkin klubiskenen on demand- artisteja.

Kaisa Mäensivun kontrabasismi yhdistettynä hänen laulusolismiinsa on  kerännyt kuulijoita monilla mantereilla.

Kitarasolistina nähdään huikea Jonas Metsäkylä, jonka matka sähkökitaran mestariksi on kulkenut tuttua kaavaa. Ensimmäiset vaikutteet tulivat rockmusiikin kautta Jimi Hendrixin kaltaisilta suuruuksilta. Sittemmin Metsäkylä on paneutunut jazzperinteeseen ja hänen laajasta ohjelmistostaan löytyy tunnelmia herkistä balladeista ilmaisuvoimaiseen svengisoittoon.

Illan toisesta setistä vastaa kitaristi Varre Vartiainen Trioineen. ”Jazz Guitar - Rock Attitude!” Slogan kuvaa Varre Vartiaisen räiskyvää persoonaa ja kitarismia. Monipuolisuus soittajana ja rokkaava asenne ovat luoneet pohjan uralle, jossa yhdistyvät harvinaisella tavalla työskentely rock- ja jazzmusiikin kentillä. Vartiaisen keväällä julkaistu albumi Almost Standards painottuu tyyliltään perinteisempään jazzilmaisuun. Illan kokoonpanossa soittavat Vartiaisen lisäksi Timo Hirvonen sekä Jussi Lehtonen.   Peltohovin ilta jatkuu superjameina - illan artistit nähdään ja kuullaan vielä yhdessä ja erikseen. Tervetuloa heinäkuun kuumimpaan livevetoon Ravintola Peltohoviin!

Liput: Hotelli Peltohovi / Lippu.fi

Kaksi konserttia yhden illan aikana samalla lipulla.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page