top of page

Fri, 23 Sept

|

Iisalmi

KJC IISALMI: EEPPI URSIN

Eeppi Ursin, laulu Ville Vannemaa, saksofoni Alexi Tuomarila, piano Mikko Hassinen, rummut Timo Hirvonen, basso

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
KJC IISALMI: EEPPI URSIN
KJC IISALMI: EEPPI URSIN

Paikka & aika

23 Sept 2016, 20:00

Iisalmi, Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Aili ikonen on valitettavasti sairastunut äänettömäksi. Toivomme pikaista paranemista, ja yritämme sitten uudelleen.

Jazzmusiikissa on pitkälti kyse heittäytymiskyvystä.

Kysyimme Eeppi Ursinia paikkaamaan Ailia. Vastaus oli: Totta kai. Milloin ja missä? Ei voi olla tykkäämättä, loistoasenne!

Kuin sattumalta Eeppi julkaisee uuden singlen Nälkämaan laulu huomenna 22.9. Kuulemme siitä uniikin versioinnin perjantaina Raatihuoneella!

Eeppi Ursin on monipuolinen laulaja ja musiikintekijä. Häneltä on ilmestynyt kaksi sooloalbumia: Violet (2005) ja Yellow page girl (2009). Eepin ääntä ja musiikkia voi kuulla myös lukuisilla muilla äänitteillä, joilla hän esiintyy vierailevana solistina, taustalaulajana tai musiikin kirjoittajana. Eeppi tunnetaan myös erilaisista teatterillisista musiikkiprojekteista, joissa hän on vaikuttanut tekijänä niin lavalla kuin taustajoukoissa. Hän on ollut mukana draamallisissa konserteissa, säveltänyt modernia elektro-oopperaa, näytelmien äänisuunnittelua ja laulusovituksia. Vuosina 2011-13 Eeppi lauloi Club For Fivessa ja jatkaa tiivistä yhteistyötä lauluyhtyeen kanssa edelleen. Yhtyeidensä ja projektiensa kanssa Eeppi on levyttänyt ja esiintynyt festivaaleilla ja konserteissa ympäri maailmaa. Vuonna 2014 hän ihastutti presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa Kaartin Combon solistina. Eepin omassa pop-vetoisessa musiikissa kuuluu vaikutteita singer-songwriter-perinteestä, jazzista ja laulelmamusiikista. Vuonna 2016 Eeppi keskittyy uuden suomenkielisen sooloalbuminsa tekemiseen.

Orkesterissa on kattaus Suomen jazzeliittiä. Saksofonisti Ville Vannemaa edustaa säännöllisesti Big Band- lippulaivassamme UMOssa, pianisti Alexi Tuomarila tekee vahvaa kansainvälistä uraa ja rummuissa on viime vuonna Teosto-palkinnon napannut Mikko Hassinen.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page