top of page

Thu, 26 Jun

|

Helsinki

KOKO KESÄ KALLIOSSA – PAVE MAIJANEN

Pave Maijanen – laulu, kitara Arttu Takalo – vibrafoni Timo Hirvonen – basso Jussi Lehtonen – rummut

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
KOKO KESÄ KALLIOSSA – PAVE MAIJANEN
KOKO KESÄ KALLIOSSA – PAVE MAIJANEN

Paikka & aika

26 Jun 2014, 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Pave Maijasen pitkä ura rytmimusiikin parissa hakee Suomessa vertaistaan. Satojen, ellei tuhansien studiokeikkojen luottomies on tullut tietämättämmekin korviimme autoradioista ainakin 70-luvulta lähtien.

The Royals -bändin rautainen rockmeininki oli vankka osoitus Paven näkemyksellisestä bändijohtamisesta sekä ilmaisullisesta esiintymisestä. Kypsemmässä iässä alkanut iskelmällisempi vaihe vei suomalaiset muun muassa Lähtisitkö -hitin lempeisiin tunnelmiin. Nyt Pave on mahdollista kuulla Koko Jazz Clubilla intiimissä tunnelmassa Koko Jazz Orchestran seurassa.

Pave Maijanen (s. 1950) on tuottajaguru, laulaja-lauluntekijä, basisti, kosketinsoittaja, rumpali, kitaristi ja tuottaja, jonka aktiiviura on alkanut jo 1964. Pave Maijanen on ollut merkittävässä roolissa yhtyeissä kuten Rock´n Roll Band (yhdessä Dave Lindholmin ja Affe Forsmanin kanssa), Pepe & Paradise, The Royals (Albert Järvisen ja Ippe Kätkän kanssa), Hurriganes, Dingo sekä Mestarit. Pave Maijasen esittämistä kappaleista suurimpia hittejä ovat olleet Pidä huolta, Jano ja Elämän nälkä. Unohtumattoman Mestarit-kiertueen jälkeen Maijanen teki myös oman 50-vuotisjuhlakiertueensa. Hänen viimeisimpiä töitään ovat soololevy Kaikessa rauhassa, joka julkaistiin 2010. Levyn tuottajana toimi toisen polven kitaristi ja lauluntekijä Vihtori Maijanen. Pave Maijanen keikkailee myös Heikki Silvennoisen kanssa nimellä Silvennoinen & Maijanen band. Vuonna 2012 rokkimies pokkasi Iskelmä Finlandia -palkinnon.

Pave Maijasen kotisivut löytyvät täältä!

Kuva: Martti Rosendahl

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page