top of page

Thu, 05 Jun

|

Helsinki

KOKO KESÄ KALLIOSSA – TUURE KILPELÄINEN

Tuure Kilpeläinen – kitara, laulu Arttu Takalo – vibrafoni Timo Hirvonen – basso Jussi Lehtonen – rummut

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
KOKO KESÄ KALLIOSSA – TUURE KILPELÄINEN
KOKO KESÄ KALLIOSSA – TUURE KILPELÄINEN

Paikka & aika

05 Jun 2014, 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tuure Kilpeläinen on viime vuosina kuljettanut Kaihon karavaani -yhtyeensä kanssa itsensä suomalaisten sydämiin. Suorastaan hurmokselliset keikat ovat myyneet loppuun ympäri Suomea.

Tuure on ollut mukana Koko kesä Kalliossa -klubilla sen perustamisesta saakka, ja itse asiassa hänen juurensa kulkevat kanssamme vielä pidemmälle: Tuure on yksi KokoTeatterin perustajajäsenistä!

Koko Jazz Orchestra ja Kilpeläinen loihtivat persoonallisella otteella mukaansatempaavan soinnin kesäiltaan. Tätä et halua missata.

Torstaina 5.6. kesäsarjan solistivieraana oleva Tuure Kilpeläinen (s. 1970) on saanut julkisuudessa monia hellittelynimiä, kuten “slaavilainen romanoreggae” ja “Suomen Manu Chao”. Tuure on muusikko, laulaja-lauluntekijä, jolla on oma yhtye nimeltään Kaihon karavaani. Oman esiintyvän taiteilijan työnsä lisäksi hän on tehnyt lauluja useille suomalaisartisteille, joiden joukossa ovat mm. Jippu, Johanna Kurkela, Vuokko Hovatta, Anna Puu, Jorma Kääriäinen, Vesa-Matti Loiri sekä Kari Tapio. Tuuren tähdittämän Kaihon karavaanin ensimmäinen albumi Valon pisaroita (2010) myi kultaa, kakkoslevy Erämaa (2011) platinaa ja viimeisin levy Afrikan tähti (2012) platinaa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Valon pisaroita ja Ystävänpäivä. Emma-Gaalassa 2011 Kilpeläinen valittiin vuoden miessolistiksi, Erämaa vuoden iskelmälevyksi ja Afrikan tähti paikallisradioiden vuoden levyksi 2012.

Tuure Kilpeläisen kotisivut löytyvät täältä!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page