LLOYDIN BEAUJOLAIS NOUVEAU MENU
to 15. marrask.
|Helsinki
Koko Jazz Clubin syksyn tapaus on 15.11. Uusi ranskalainen viini tulee markkinoille, ja talon keittiömestari Lloyd Polack on laatinut ranskalaisen maalaisillallisen viinin ympärille.
Paikka & aika
15. marrask. 2012 klo 19.30
Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland
Tietoa tapahtumasta
Neljän ruokalajin illallinen rytmitetään svengaavasti, jazz clubilla kun ollaan. Huippusomeljeeri Andrej kertoo viineistä ja viinikulttuurista. Aina sanavalmis trumpetisti Mikko Karjalainen luo tunnelmaa, ja ilahduttaa illallisvieraita niin musiikilla kuin verbaalisestikin.
Beaujolais Nouveaun nauttiminen on rento ja mannermainen illanistujainen, jossa uuden sadon viiniä maistetaan ja kommentoidaan hyvässä seurassa. Koko Jazz Clubin illallisvieraat ovat mitä tervetulleimpia jäämään kuuntelemaan illan konserttia, joka alkaa klo 21, ei lisäveloitusta. Istutte jo valmiiksi parhailla paikoilla!
Illan orkesteri on saksofonisti Pope Puolitaipaleen johtama tunnelmallinen Pope Puolitaival United.
Ovet aukeavat 19.00 ja ruokailu alkaa 19.30.
Beaujolais Nouveau Menu (4 hlö)
Kaksi pulloa Beaujolais Nouveau viiniä
Paahdetut kastanjapähkinät
Talon kananmaksapatee
Parmankinkkuhöystöllä
Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeella
Palsternakkapyre
Herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä
Kasvisvaihtoehto:
Paahdetut kastanjapähkinät
Purjopatee merileväkastikkeella
Paistettua Tempehiä parsapedillä
Palsternakkapyre
Herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä
Jälkiruoka:
Päärynä marsalakastikkeessa
Creme Brule à la Koko