top of page

to 29. marrask.

|

Helsinki

MIKKO INNANEN 10+

Mikko Innanen, Jussi Kannaste ja Pauli Lyytinen, saksofonit Jukka Eskola ja Verneri Pohjola, trumpetit Jari Hongisto ja Juho Viljanen, pasuunat Seppo Kantonen, flyygeli Ville Herrala ja Eero Tikkanen, bassot Joonas Riippa, rummut

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
MIKKO INNANEN 10+
MIKKO INNANEN 10+

Paikka & aika

29. marrask. 2012 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Saksofonisti Mikko Innasen pitkäaikainen haave toteutuu 29.11., kun hän marssittaa uuden 11-miehisen orkesterinsa Koko Jazz Clubin lavalle. Kokoonpanon soittajat ovat Innaselle erityisen mieluisia ja tuttuja esimerkiksi yhtyeistä Mikko Innanen & Innkvisitio, PLOP ja Tonight at Noon.

Konsertissa kuultava musiikki on yhdistelmä Innasen valikoituja uusia ja vanhoja sävellyksiä 10+ -orkesterille sovitettuina versioina (esim. “The Coda of Ornette Coleman’s Blues Connotation and Other Sources of Inspiration”, “Välkomna åter”, “Mambo Royal”, “Isoldo” ja “Looking for Love”).

Tyylillisesti musiikki on jazzia Innasen käsittämällä tavalla. (Mitä jazz on? Kuka kysyy? Miten niin? Entäs sitten?) Punaisena lankana on akustinen, dynaaminen ja rytmikäs sointi. 11-henkinen kokoonpano taipuu intiimeistä kamarimusiikillisista osuuksista dramaattisiin ja iskeviin orkestraalisiin kliimakseihin.

www.mikkoinnanen.com

Ovet klo 20:00, konsertti alkaa klo 21:00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page