top of page

la 12. huhtik.

|

Helsinki

NIELS VINCENTZ QUARTET WITH BILLY HART

Niels Vincentz – tenor sax Cameron Brown – bass Billy Hart – drums Jukkis Uotila – piano

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
NIELS VINCENTZ QUARTET WITH BILLY HART
NIELS VINCENTZ QUARTET WITH BILLY HART

Paikka & aika

12. huhtik. 2014 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Hyvässä nosteessa uraa tehnyt saksofonisti Niels Vincentz on tehnyt muutaman viime levytyksensä kontrabasisti Cameron Brownin ja jo legendaarisen rumpali Billy Hartin kanssa. Lauantaina tätä nuorta leijonaa kuullaan Koko Jazz Clubilla ensimmäistä kertaa.

Cameron Brown tuli suuremmalle yleisölle tutuksi Don Pullen/George Adams Quartetista, jossa hänen rytmisektiotyöskentelynsä sai mainetta rumpali Dannie Richmondin kanssa. Brownin mittavaan listaan työnantajia kuuluu muun muassa Art Blakeyn johtama Jazz Messengers, Lee Konitz, Mal waldron, Chet Baker ja Steve Grossman.

Billy Hartia voitaneen hyvällä syyllä kutsua dinosauruksien joukkoon. Hän on ollut vankkana osana jazzmusiikin historiaa, ja todistamassa sen syntyä. Hart on soittanut sanalla sanoen kaikissa merkittävissä yhtyeissä 1950- luvulta lähtien. Jimmy Smith, Miles Davis, Wes Montgomery, McCoy Tyner ja listaa voi jatkaa ikuisuuksiin. Billy Hart on edelleen loistavassa soittovireessä, joten jos tykkäät jazzista, tätä ei kannata missata!

Rumpali, pianisti, säveltäjä Jukkis Uotila On Billy Hartin kollega jo vuosien takaa, ja on upeaa päästä kuulemaan Jukkista pianon ääressä loistavan rumpalimestari Hartin kanssa. Musiikillinen interaktio tulee olemaan sähäkkää, voimme luvata!

Konsertti on toteutettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian jazzmusiikin osaston kanssa.

http://www.nielsvincentz.com/www.nielsvincentz.com/forside.html

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page