top of page

Fri, 05 Apr

|

Iisalmi, Ravintola Raatihuone

Raatihuone: Olli Soikkeli-Cesar Garabini

Vuonna 2018 kansainvälisesti tunnettu suomalainen jazz manouche -kitaristi Olli Soikkeli muodosti duon italialais-brasilialaisen choron mestarin, Cesar Garabinin kanssa. Siitä lähtien he ovat kiertäneet ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa. Nyt he saapuvat konsertoimaan Raatihuoneelle!

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Raatihuone: Olli Soikkeli-Cesar Garabini
Raatihuone: Olli Soikkeli-Cesar Garabini

Paikka & aika

05 Apr 2024, 18:00 – 22:00

Iisalmi, Ravintola Raatihuone, Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Olli Soikkeli-Cesar Garabini Ravintola Raatihuone Pe 5.4. klo 20, ruokailu klo 18

Liput ja varaukset: ravintola@raatihuone.fi

Ennen kuin oli samba, ennen kuin oli bossa nova, oli choro. Se syntyi Rio de Janeirossa 1800-luvun lopulla ja yhdisti eurooppalaiset suositut genret afrikkalaisiin rytmeihin luodakseen ainutlaatuisen tyylin, jota säveltäjä Heitor-Villa-Lobos kutsui ”brasilialaisen sielun todelliseksi inkarnaatioksi”.

Vuonna 2018 kansainvälisesti tunnettu suomalainen jazz manouche -kitaristi Olli Soikkeli muodosti duon italialais-brasilialaisen choron mestarin, Cesar Garabinin kanssa. Siitä lähtien he ovat kiertäneet ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa esiintyen innostuneelle yleisölle keräten ylistäviä arvosteluja.

Cesarin sykkivät choro-bassolinjat hämärtävät melodian ja rytmi-instrumentin välistä eroa, ja Ollin pelottomat arpeggiot leijuvat yläpuolella kuin kitara olisi uudelleen suunniteltu ragtime-piano.

Olli Soikkeli, kitara

Cesar Garabini, 7-kielinen kitara

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page