top of page

pe 06. lokak.

|

Spa Hotel Runni

Holger Marjamaa Quartet @ Spa Hotel Runni

Konsertit Runnilla kansainvälisen supertrion voimin ovat vuoden kovinta jazzantia Suomessa. Mukana Holger Marjamaa, Mikko Antila, Filemon von Numers ja Severi Sorjonen. Fine Dine & Live Jazz @ Spa Hotel Runni tarjoaa nimensä mukaisesti tarjoaa upeita elämyksiä.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Holger Marjamaa Quartet @ Spa Hotel Runni
Holger Marjamaa Quartet @ Spa Hotel Runni

Paikka & aika

06. lokak. 2023 klo 18.00

Spa Hotel Runni, Runnintie 407, 74595 Runni, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille! 

Holger Marjamaa Quartet

Pe 6.10.2023 

Fine dining käynnistyy klo 18:00-21:00, konsertti 19:00-21:00

Ennakkotilaukset ➡ myyntipalvelu@spahotelrunni.fi

Fine Dine & Live Jazz @ Spa Hotel Runni tarjoaa nimensä mukaisesti tarjoaa upeita makuelämyksiä tunnelmallisen livejazzin parissa. 

Iisalmelaisten sydämet sulattanut pianon supertähti Holger Marjamaa (EST) saapuu konsertoimaan jälleen Runnille. Marjamaa päätti siirtyä vapaille markkinoille trumpetisti Chris Bottin bändistä neljän vuoden tiiviin kiinnityksen jälkeen. Botti on maailman seuratuimpia jazzartisteja, ja on soittanut vuosia Stingin yhtyeessä.

"Nyt Marjamaata kiskotaan musiikkiteollisuuden kuumimpiin kokoonpanoihin, ja on todella hienoa, että saamme hänet edelleen Iisalmeen vierailemaan ja jakamaan positiivista energiaansa uskomattoman pianismin muodossa", kertoo Timo Hirvonen.

Holger Marjamaa, piano

Mikko Antila, vibes

Filemon von Numers, kontrabasso

Severi Sorjonen, rummut

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa mielettömät puitteet rentoutua ja ottaa vastaan koko keholla ja sielulla Fine & Dine - kokemus ja maailmanluokan jazzkonsertti.

---

Spa Hotel Runnin ja Koko Jazz Club Iisalmen yhteistyössä JAZZ & FINE DINE iltamat 2023

Jazz musiikin ja hyvän ruoan ystävä! Tule viettämään ikimuistoinen ilta Spa Hotel Runnille, kun yhdistämme jazzin herkulliseen fine dine -illalliseen.

Nauti kiehtovista jazz-sävelmistä, kun tunnetut jazzmuusikot nostavat tunnelman kattoon. Rentoudu ja anna musiikin viedä sinut mukaansa samalla kun tarjoamme sinulle makunystyröitä hivelevän fine dine -kokemuksen.

Meidän keittiömestarimme loihtivat pöydällesi makuelämyksiä, jotka sulattavat suusi ja ravitsevat sielusi. Kunkin annoksen taustalla on huolella valitut raaka-aineet, jotka yhdistämme luovalla tavalla herättääksemme aistejasi eloon.

Tämä ainutlaatuinen jazz ja fine dine -ilta tarjoaa täydellisen yhdistelmän taiteesta, musiikista ja gastronomiasta. Anna meidän huolehtia sinusta ja vietä unohtumaton ilta täynnä herkkuja ja musiikin taikaa.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä tällaista elämyksellistä iltaa ei kannata jättää väliin. Tervetuloa nauttimaan jazzin ja hienon ruoan lumoavasta liitosta, jonka jälkeen et enää katso illallisia samoin silmin!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page