top of page

pe 28. lokak.

|

Ravintola Raatihuone, Iisalmi

Timo Hirvonen Trio Raatihuone

Timo Hirvonen Trio esiintyy Iisalmen Raatihuoneella 28.10 klo 20:00. Hirvonen on kehittänyt viime vuosina ahkerasti ilmaisuaan ensirakkautensa sähköbasson parissa. Konsertissa julkaistaan ensi kertaa Iisalmi Jazz Festival 2023 aikataulu, esiintyjät ja ohjelmistoa. Liput ja lisätiedot: Raatihuone

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Timo Hirvonen Trio Raatihuone
Timo Hirvonen Trio Raatihuone

Paikka & aika

28. lokak. 2022 klo 20.00

Ravintola Raatihuone, Iisalmi, Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi

Tietoa tapahtumasta

Timo Hirvonen Trio esiintyy Iisalmen Raatihuoneella perjantaina 28.10 klo 20:00

Liput:  Ravintola Raatihuone: ravintola@raatihuone.fi  Puh. 050 408 6009

Hirvonen on kehittänyt viime vuosina ahkerasti ilmaisuaan ensirakkautensa sähköbasson parissa. Konsertin ohjelmistossa on Hirvosen omia sävellyksiä sekä sovituksia bop-klassikoista. Yhtyeessä esiintyvät Hirvosen lisäksi Henri Mäntylä, Fender Rhodesilla sekä rumpali Jussi Lehtonen.   Konsertissa julkaistaan ensi kertaa Iisalmi Jazz Festival 2023 aikataulu, esiintyjät ja ohjelmistoa. Tervetuloa!

"Viime aikoina taiteelliseen työskentelyyn on  järjestynyt hienosti aikaa. Viime vuosina kohtaamiset ja workshopit maailman johtavien jazztaiteilijoiden kanssa ovat tuoneet myös lisää ymmärrystä taidemuotoa kohtaan. Kuulostan ainakin itselleni enemmän siltä kuin toivon. Kanssani musisoivat pianisti Henri Mäntylä ja rumpali Jussi Lehtonen ovat molemmat kuin lahjoja taivaasta. Tervetuloa kuuntelemaan."

Timo Hirvonen, sähköbasso

Henri Mäntylä, Fender Rhodes Jussi Lehtonen, rummut

Liput:  Ravintola Raatihuone: ravintola@raatihuone.fi  Puh. 050 408 6009 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page