top of page

Tue, 27 May

|

Helsinki

VIERAILU: RITMÅBO HEINONEN – LINDROOS

Oman ohjelmiston lisäksi Koko Jazz Clubin tiloja vuokrataan myös muille toimijoille esityskäyttöön. Toukokuun 27. päivänä vierailulle saapuu Turusta duo Ilkka Heinonen ja Jussi Lindroos.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
VIERAILU: RITMÅBO HEINONEN – LINDROOS
VIERAILU: RITMÅBO HEINONEN – LINDROOS

Paikka & aika

27 May 2014, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

RitmÅbo tuo Koko Jazzclubin lavalle yllättävän dueton, joka yhdistää kiehtovasti perkussiivista tanssia, swengaavaa jazzrytmiikkaa ja mystistä nykykansanmusiikkia.

Lavalle nousee säveltäjä, basisti ja jouhikon soittaja Ilkka Heinonen sekä steppitanssija ja kehomuusikko Jussi Lindroos. Siinä missä duetto haastaa toisiaan suohon karjalaisen maanituksen tapaan tai rytmittelee swengaavasti jazztunnelmissa se myös yltää äänimaisemissaan lämpimän haikeisiin bluegrass -sävyihin ja kuljettaa katsojaa Balkanin mystisiinkin tunnelmiin.

Kokoonpano nähtiin viime kesänä Turun historiallisessa Fortuna ?korttelissa ja sateisen illan tunnelmallinen ulkolavaesitys vaati ehdottomasti jatkoa yhteistyölle. Vaikka esiintyjiä onkin vain kaksi, duo venyy paikoin kvartetinkin mittoihin yhdistäen muun muassa jouhikon soittoa, steppiä ja moniäänistä laulua ? ja tanssia!

RitmÅbo -sarja perustuu artistien kohtaamiseen, vuoropuheluun ja hetkellisyyteen. Sarjan esityksissä yhdistyy ennakkoluulottomasti perkussiivinen tanssi ja elävä musiikki.

Esityksen kotisivut löytyvät täältä!

Lavalla:

Ilkka Heinonen basso / jouhikko / laulu Jussi Lindroos steppi / kehorytmiikka / laulu

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page