top of page

pe 13. jouluk.

|

Helsinki

WE JAZZ 2013: BLACK MOTOR & VERNERI POHJOLA, MOPO

Kokon perjantai kolmastoista on omistettu uudelle We Jazz 2013 -tapahtumalle. Jazzliekityksestä vastaa kaksi energistä ja omaleimaista kokoonpanoa, Black Motor & Verneri Pohjola sekä Mopo.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
WE JAZZ 2013: BLACK MOTOR & VERNERI POHJOLA, MOPO
WE JAZZ 2013: BLACK MOTOR & VERNERI POHJOLA, MOPO

Paikka & aika

13. jouluk. 2013 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Black Motor on omalla tavallaan kotimaan jazzpiirien ihailtu outolintu. Tamperelainen yhtye ei asetu muottiin, mutta auraa omaa polkuaan ihailtavalla intensiteetillä. Yhtyeen soundi on energisimmillään räjähtävä ja herkimmillään höyhenenkevyt. Onnistunut yhteistyölevy Rubidium Verneri Pohjolan kanssa avasi uusia ulottuvuuksia seuratun trion kuulijoille.

Vuonna 2012 suomalaisen jazzkentän tietoisuuteen ryminällä ilmestynyt Mopo on tapaus. Jo debyyttilevy Jee! osoitti, että saksofonisti Linda Fredrikssonin, basisti Eero Tikkasen ja rumpali Eeti Niemisen yhteistyössä on jotain ainutlaatuista. Nousukiito keikoilla on jatkunut ja sittemmin brittiläinen Edition Records julkaisi ensilevyn myös Isossa-Britanniassa. Uutta musiikkia on luvassa sekä keikalla että levyllä pian tämän jälkeen.

We Jazz 2013 on uusi viikon mittainen jazztapahtuma Helsingissä 9.-14.12. Sen puitteissa koetaan kolme iltaa Koko Jazz Clubilla 10.12., 12.12. ja 13.12. Ohjelman kokonaisuudessaan löydät osoitteesta www.wejazz.fi/2013.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page