top of page

Päivitetty: 18.11.2021

Koko Jazz Clubin jatkuu ennallaan. Istumapaikallisten katsomojen osallistujamäärää ei rajoiteta. Toimintamme ei edellytä koronapassin käyttöönottoa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on uusimman tilannearvion perusteella päättänyt uusista yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksista. Rajoitus ei koske yleisötilaisuuksia, joissa koko yleisölle on istumapaikat. Näin ollen Koko Jazz Clubin esitys- ja konserttitoiminta jatkuu ennallaan ja toivotamme katsojat tervetulleeksi teatteriin turvallisuudesta ja tunnelmasta tinkimättä. 

 

Lue Aluehallintoviraston tiedote tuoreimmista kokoontumisrajoituksista tästä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69925012 

Koko Jazz Clubin kanssa samoissa tiloissa toimiva KokoTeatteri on toiminut keväästä 2020 saakka osana kansallista ammattitoimijoiden joukkoa, joka laatii koko esittävän taiteen alalle alati päivittyvää kattavaa turvallisuusohjeistusta. KokoTeatteri on koko epidemian ajan kartoittanut jatkuvasti riskejä toiminnassaan ja päivittänyt turvallisuussuunnitelmaa kulloisenkin epidemiatilanteen vaatimalla perusteellisuudella. 

 

Koko Jazz Clubin turvallisuussuunnitelma:

 

 • Koko Jazz Club on sitoutunut seuraamaan alueellista epidemiatilannetta ja toimimaan aina päivitettyjen tietojen mukaan.

 • Noudatamme tartuntatautilain pykälässä 58 c mukaisia hygieniavaatimuksia.

 • Sitoudumme toiminnassamme välttämään ruuhkien ja tungosten syntymistä.

 • Ohjeistamme asiakkaita ja järjestämme asiakaspaikat sekä asiakkaiden oleskelun mahdollisimman väljästi.

 • Henkilökunta muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä. Tämän lisäksi tilassa on etäisyysopasteita.

 • Tiloissa on mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Tämän lisäksi käsidesiä on tarjolla kaikille halukkaille.

 • Koko Jazz Clubin tiloissa käytetään CovidSafe-virusteippiä.

 • Suosittelemme, että liput ostetaan ennakkoo. Otamme  vastaan ainoastaan korttimaksuja.

 • Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä. Henkilökunta käyttää maskeja aina asioidessaan asiakkaiden kanssa samassa tilassa. Jaamme kertakäyttömaskeja niitä tarvitseville.

 • Tilassamme suoritetaan tehostettu siivous aina ennen esitystä. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan esitysten välissä.
   

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia. 

 

Yleisesti tapahtumien ja teatterien turvallisuustietoa tarjoavat: THL, OKM sekä Suomen Teatterit. 

”Meillä KokoTeatterissa on ollut onni ja ilo, että yleisö todella kokee olevansa turvallisissa käsissä. Sen tärkeyttä ei voi liikaa alleviivata.” - KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen

​​

Tervetuloa turvallisesti KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille! 

bottom of page