top of page

ESITTELY

Jazzkonserttitoiminta käynnistyi Ylä-Savossa vuonna 2015 ja Koko Jazz Iisalmi Kannatusyhdistys ry käynnisti toimintansa vuonna 2017. Yhdistyksen pääasiallinen toiminta on ympärivuotinen kuratoitu konserttitoiminta sekä tammikuussa järjestettävä kansainvälinen Iisalmi Jazz Festival. Agendamme on jazzmuusikoidemme koulutetun parhaimmiston työllistäminen ja laadukas jazzin yleisötyö Ylä-Savossa ja Kainuussa.


Toimintamme on noteerattu kultturiministerin Suomi-Palkinnolla vuonna 2018. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi myös 150 000 e Leader-hankkeen "Meet Ylä-Savo Jazz 2018-2019" Toimintaa kuratoi muusikko, taiteellinen johtaja Timo Hirvonen. Yhdistyksen hallitus koostuu taiteen ja hallinnon ammatilaisista. KJC Iisalmi Ry toimii ammattimaisena sisällöntuottajana, tapahtumajärjestäjänä sekä työnantajana. KJC Iisalmi Ry ei ole liiketoimintaa harjoittava yritys vaan yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon taideorganisaatio. KJC Iisalmi Ry tarjoaa konsertteja kuuden Ylä-Savon kunnan alueella. Vuonna 2022 toimintaamme on tilattu myös Sotkamoon ja Kainuuseen. Olemme Itä-Suomessa laajasti vaikuttava korkeatasoisen jazzmusiikin tarjoaja. Yhdistyksemme digiosaaminen on harjaantunut korkeatasoiseksi uvosien 2020-2021 kehitystyön ansiosta. Korkeatasoiset streamtuotannot ovat tarjolla geopoliittisesti vapaalla Tiketin alustalla.

 

Yhteistyökumppaneita ovat Ylä-Savon kunnat sekä laaja joukko yksityisen sektorin osaajia: Genelec, Ponsse, Olvi, Original SOK Koljonvirta, Ravintola Raatihuone ja Koljonvirta Camnping. Markkinointiyhteistyötä teemme Iisalmi & Tienoot  kanssa.

bottom of page