top of page

pe 27. tammik.

|

Säisä-sali / Iisalmen Kulttuurikeskus

Iisalmi Jazz Festival: Eeppi Ursin - My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)

Iisalmi Jazz Festivalin perjantai on pyhitetty voimakkaille vokalisteille. Perjantain Säisä-salin konsertteihin myydään yhteislippua, joka sisältää molemmat konsertit: Eeppi Ursin - My Finnish Soul / Sinne Eeg & Jacob Christoffersen (DEN).

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Iisalmi Jazz Festival: Eeppi Ursin - My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)
Iisalmi Jazz Festival: Eeppi Ursin - My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)

Paikka & aika

27. tammik. 2023 klo 19.00

Säisä-sali / Iisalmen Kulttuurikeskus, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Perjantai 27.1. klo 19 alkaen

Iisalmen Kulttuurikeskus / Eino Säisä -sali

Vuonna 2022 laajasti Yhdysvalloissa konsertoinut laulaja-pianisti Eeppi Ursin on koskettanut yleisöjään esittämällä suomiklassikoita riisuttuina ja vahvoina tulkintoina. Eeppi on julkaissut uransa aikana 4 sooloalbumia. Nyt Koko Recordsin kanssa yhteistyössä julkaistava viides pitkäsoitto My Finnish Soul tuo tunnetut suomiklassikot esiin soulin ja jazzin sävyin. Laulut, kuten Säkkijärven polkka, Myrskyn jälkeen, Pohjois-Karjala ja Moottoritie on kuuma tulevat esiin eeppisen sykähdyttävinä ja herkkinä tulkintoina. Levy on tribuutti viimeiselle kolmelle vuodelle – ajanjaksolle, joka muutti niin Eepin kuin monen muunkin elämän.

Eepin USA:n kiertuetta edelsi artistin pandemiasulkujen aikana pitämä Love Boat -livestreamkonserttisarja, jossa hän lähes kahden vuoden ajan teki yleisön toiveiden pohjalta uusia sovituksia. Uuden levyn kappaleet ovat valikoituneet vuorovaikutuksessa livestreamin seuraajien sekä USA:n kiertueyleisön kanssa. My Finnish Soul -levyn kautta Eeppi

haluaa ilmentää suomalaisuuttaan, omaa suomalaista sieluaan.

Levynjulkaisukonsertin erikoisvieraana toimii tanssin supertähti Minna Tervamäki.  Sattumalta molemmat Oulunkylän yhteiskoulun kasvatit jakavat lavan ja yhdistävät taiteelliset voimansa erityisenä iltana Eino Säisä-salissa.  Minna Tervamäki valmistautuu esitykseen Espanjassa, jossa hän suunnittelee koreografiat Ursinin sovituksiin. 

Eeppi Ursin on Helsingistä lähtöisin oleva monipuolinen musiikintekijä. Soolouransa lisäksi hän on toiminut lukuisissa teatteriesityksissä niin säveltäjänä, sovittajana kuin esiintyjänä, tehnyt runsaasti erilaisia solistitehtäviä, esiintynyt Linnan Juhlissa ja levyttänyt ja kiertänyt maailmaa useiden kokoonpanojen, kuten lauluyhtye Club For Fiven kanssa, jossa hän lauloi vuosina 2011-2019. Vuonna 2020 Eeppi muutti New Yorkiin ja jatkaa uraansa yhä kansainvälisemmin toimivana artistina ja musiikintekijänä. Lisätietoja: www.eeppiursin.fi

Perjantain konsertteihin myydään yhteislippua, joka sisältää molemmat konsertit:

klo 19 Eeppi Ursin - My Finnish Soul 

klo 20:20 Sinne Eeg & Jacob Christoffersen (DEN)

Festivalin perjantai 27.1. on pyhitetty voimakkaille vokalisteille. Kulttuurikeskuksen Eino Säisä -konserttikimarassa kuullaan muun muassa Eeppi Ursinin My Finnish Soul -levynjulkaisukonsertti, jonka jälkeen lavalle nousee kansainvälinen huippuvieras Sinne Eeg. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page