top of page

pe 21. lokak.

|

Iisalmi

KJC IISALMI: MIKKO HELEVÄ ”HANDS-ON HAMMOND”

Suomen kovin urkutrio saapuu svengaamaan pölyt pois töppösestä Koko Jazz Clubille! Mikko Helevä, urut Teemu Viinikainen, kitara Teppo Mäkynen, rummut

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
KJC IISALMI: MIKKO HELEVÄ ”HANDS-ON HAMMOND”
KJC IISALMI: MIKKO HELEVÄ ”HANDS-ON HAMMOND”

Paikka & aika

21. lokak. 2016 klo 20.00

Iisalmi, Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Hammond-urkuri Mikko Helevä julkaisee ”Hands-on Hammond” -soololevynsä mukanaan The Bronson -urkutriosta tutut ja levylläkin esiintyvät Teemu Viinikainen ja Teppo Mäkynen.

Urkuri Mikko Helevä on monitaitoinen kosketinsoitinvirtuoosi, joka keikkailun lisäksi opettaa maamme tärkeimmässä jazzkoulussa Sibelius-Akatemiassa. Nyt julkaistava levy kuuluu osana hänen taiteelliseen tohtorintutkintoonsa. Helevän syvällinen suhde svengijazziin tulee parhaiten esille juuri The Bronson -yhtyeen nokkamiehenä.

Kitaristi Teemu Viinikainen on muun muassa Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla huomiotu kitarajazzin ykkösmies, jota arvostetaan ympäri maailman.

Rumpali Teppo Mäkysen herkkä kosketus rumpuihin ihastuttaa kuulijat kerta toisensa jälkeen minne mies meneekin. Ei ihme että, hän on niin kysytty kokoonpanoissa ympäri Eurooppaa. The Bronsonissa Teppo on soittanut jo kohta kaksikymmentä vuotta, ja on elimellinen osa yhtyeen soundia.

Tämä ilta on svengin ystäville!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page