top of page

su 11. huhtik.

|

Linkki lähetetään sähköpostiisi

KJC IISALMI STREAM: MIKKO PETTINEN WHY NOT

Mikko Pettinen: trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, efektit, koskettimet, sävellykset Joakim Berghäll: baritonisaksofoni, bassoklarinetti, sello, efektit Vesa Ojaniemi: basso, ohjelmointi, efektit Tuomas Timonen: rummut, Sensory Percussion

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
KJC IISALMI STREAM: MIKKO PETTINEN WHY NOT
KJC IISALMI STREAM: MIKKO PETTINEN WHY NOT

Paikka & aika

11. huhtik. 2021 klo 12.00

Linkki lähetetään sähköpostiisi

Tietoa tapahtumasta

Koko Jazz Club Iisalmi tarjoilee koko kevään laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja! Esiintyjinä suomalaisen jazzin parhaimmisto.

Joka sunnuntai klo 12 julkaistavat konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla.

Mikko Pettinen Why Not on trumpetisti Mikko Pettisen jazzyhtye, joka esittää kokoonpanolle sävellettyä musiikkia. 

Akustinen jazz kohtaa elektroniset sävyt, efektit, luupit, etnosävyt, vapaamman improvisoinnin ja paikoitellen ambientitkin tunnelmat. Bändin ytimenä on pianoton kvartetti Chet Bakerin ja Gerry Mulliganin hengessä, mutta siihen tuo uusia ja yllättäviä sävyjä ja tasoja basisti Vesa Ojaniemen ohjelmoinnit, joissa hän käyttää konemusiikista tunnettuja sämplereitä ja rumpukoneita. Rumpali Tuomas Timonen loihtii rumpusetistään aivan uusia soundeja Sensory Percussion –tietokoneohjelman avulla ja saksofonisti/multi-instrumentalisti Joakim Berghäll tuo baritonisaksofoninsa lisäksi sävyjä bassoklarinetistaan ja sellostaan sekä efektilaitteistaan. Mikko Pettisen soitinarsenaaliin kuuluu tässä kokoonpanossa trumpetin, flyygelitorven ja kornetin lisäksi laulu ja koskettimet, efektipedaalein väritettynä sekä ilman.

KJC Iisalmi Ry:n toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa. 45 minuutin streamkonsertti maksaa 4,90 e + toim.kulut. Kausikortti vuoden 2021 kaikkiin KJC Iisalmi Ry:n tuottamiin konsertteihin maksaa 200 e. Se on oiva tapa tukea alueellista kulttuuria vaikeina aikoina. Tervetuloa linjoille!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page