top of page

ti 19. huhtik.

|

Rientola, Vieremä

Maja Mannila & Rafael Barata 3 Vieremä Rientola (koululaiskonsertti)

Brasilialainen rumpali Rafael Barata saapuu Suomeen konsertoimaan suomalaisten kollegojensa seuraan. Baratan kanssa musisoivat vanhat tutut Timo Hirvonen, Jussi Lehtonen. Huom! Koululaiskonsertti.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Maja Mannila & Rafael Barata 3 Vieremä Rientola (koululaiskonsertti)
Maja Mannila & Rafael Barata 3 Vieremä Rientola (koululaiskonsertti)

Paikka & aika

19. huhtik. 2022 klo 10.00

Rientola, Vieremä, Koitontie 2, 74200 Vieremä

Tietoa tapahtumasta

(KOULULAISKONSERTTI)

Maja Mannila & Rafael Barata 3, Vieremä Rientola

Brasilialainen rumpali Rafael Barata on globaalisti yksi arvostetuimmista jazzsamban tulkitsijoista. Häntä työllistävät jatkuvasti mm. Grammy-palkittu laulajatar/pianisti Eliane Elias, Ivan Lins ja Dianne Reeves. 

Baratan soiton erityispiirteitä ovat valtava dynaaminen skaala sekä jazzmusiikin perinteen että brasilialaisen musiikin vaikutteiden persoonallinen yhdistely.  Barata saapuu Suomeen konsertoimaan suomalaisten kollegojensa seuraan. Yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2013. Baratan kanssa musisoivat vanhat tutut Timo Hirvonen, Jussi Lehtonen. Laulusolistina upea jazz/soul-laulaja Maja Mannila. 

Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r'n'b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa.

---

Konsertin ohjelmistossa on mm. Hirvosen uusia sävellyksiä. Mielenkiintoisen kulman sävellystyöhön tuovat lasten tekemät sanoitukset. Hirvonen kertoo: 

“Tekstien käyttö musiikissani on kiehtonut minua aina. Sanat ja sävelet ovat rytmin kautta läheisiä sukulaisia. Monipuolinen kurjuus maailmassa sai minut kääntämään korvani viattomien suuntaan. Olen pyytänyt koululaisilta runoja, joista teen uusia lauluja.”

Maja Mannila, laulu

Rafael Barata, rummut

Timo Hirvonen, koskettimet

Jussi Lehtonen, kontrabasso

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page